Öldürdüğü eşini karakola götürmüştü! Cinayetin sebebi ortaya çıktı

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Bekir Durmaz(53) ayrılık etabındaki eşi Elif Durmaz’ı arayarak çocuklarının gereksinimi için alışverişe gitmek istedi.

Kız kardeşinin meskeninde yaşayan Elif Durmaz, eşinin teklifini kabul etmesinin akabinde Bekir Durmaz eşini 42 ADD 102 plakalı arabası ile aldı. Daha sonra ikili ortasında kıskançlık nedeniyle tartışma başladı. Tartışma sırasında şoför Bekir Durmaz yanında bulunan bıçakla Elif Durmaz’ı bedeninin çeşitli yerlerinden bıçakladı.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP KARAKOLA GİTTİ

Sürücü daha sonra aracında bıçaklanmış halde bulunan eşiyle Özalkent Polis Merkezine giderek teslim oldu. Polislere eşini bıçakladığını söyleyen Bekir Durmaz gözaltına alındı. Olay yerine sevk edilen sıhhat takımlarının birinci denetiminde Elif Durmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis gruplarının incelemesinin akabinde olayda hayatını kaybeden Elif Durmaz’ın cansız vücudu otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zanlı koca Bekir Durmaz, emniyetteki birinci sözünde, “Eşimle ayrılık evresinde olduğumuz için bir müddettir başka yaşıyorduk. Çocukların gereksinimi için alışverişe çıktık. Bu sırada kıskançlık nedeniyle hengame çıktı. Yanımda bulunan bıçakla olay gerçekleşti. Daha sonra en yakın karakola gittim” dediği öğrenildi.

Zanlı, emniyetteki süreçlerinin tamamlanmasının akabinde adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir